:. کودک سرا - فروشگاه اینترنتی محصولات کودک 66761186 .: بارداری, نی نی, نوزاد, كودك, والدین, كودكان, سیسمونی نوزاد, تربیت نوزاد, اسباب بازی, پوشک, دی وی دی , سی دی, بیبی انیشتین, کودک متفکر, سی دی آموزشی کودکان, آموزش زبان کودکان, فروشگاه اینترنتی , انیشتین كوچولو , خرید اینترنتی, نسخه اورجینال, آموزش زبان انگلیسی به کودکان, موسیقی کودکان, کوچولو , بچه , سیسمونی نوزاد, دانلود رایگان , ارزانترین قیمت, سرگرمی , بسته آموزشی, خرید در منزل, کودک شما میتواند بخواند, قصه های ایرانی , کتاب داستان, دانلود قصه, مجموعه بريني بي بي, مجيك اینگیليش , وبلاگ, فروشگاه نی نی, بازی کودکان, تربیت کودکان, روانشناسی کودک, شعرکودک , آگهی, خرید بی بی انیشتین , بی بی انیشتین فارسی
جستجو

اخبار کودک

1401 / 1 / 7
خانم های باردار بیمه می شوند/ رایگان شدن هزینه زایمان برای تمامی اقشار

1400 / 11 / 7
واکسن کووید-۱۹ موجب ناباروری نمی‌شود

1400 / 10 / 2
ممنوعیت تزریق واکسن کرونا برای مادران باردار زیر ۱۸ سال

1400 / 9 / 4
احتمال مرده‌زایی در زنان باردار مبتلا به کووید-۱۹ بیشتر است

1400 / 8 / 6
خون بند ناف نوزادانی که مادران کرونایی دارند، ذخیره نمی‌شود

1400 / 7 / 1
واکسن کرونا مشکلی در باروری ایجاد نمی‌کند/مصرف مکمل‌ها با واکسن تداخل ندارد

1400 / 6 / 1
واکسن کرونا ربطی به سقط جنین ندارد

1400 / 5 / 9
منتظر پایان کرونا باشیم یا باردار شویم؟

1400 / 4 / 5
مادران باردار در معرض عوارض بیشتر ناشی از بیماری کووید ۱۹ قرار دارند

1400 / 3 / 1
احتمال انتقال ویروس کرونا حین زایمان از مادر به نوزاد وجود دارد

1400 / 2 / 1
نخستین نشانه‌های کم‌شنوایی و ناشنوایی چیست؟

1400 / 1 / 16
انتقال کروناویروس از مادر به جنین؛ نادر اما شدنی!

1399 / 12 / 9
ویروس کرونا خطر کشندگی برای جنین ندارد

1399 / 11 / 9
مراقب مسمومیت کودکان در منزل باشیم

1399 / 10 / 1
مادران باردار توجه ویژه ای به مراقبت های دوران بارداری کنند

آرشیو کل اخبار کودک
تبلیغات





تلفن سفارشات

جهت سفارش پکیج های آموزشی زبان کودکان و مجموعه کتاب ها ی کودک با تلفن 66761186 - 77180371 - 0936-3134351 تماس بگیرید.

ارسال محصولات در تهران در همان روز می باشد .

در کلیه شهرستانها کتابها با پست سفارشی ارسال و حداکثر تا 2 روز به دست شما خواهد رسید .

 
دیر به حرف افتادن کودکان ...........لطفا هرکس نظر و تجربه ای داره بگه

شما اینجا هستید : تبادل نظر > کودکانه ها > پزشکی کودک > دیر به حرف افتادن کودکان ...........لطفا هرکس نظر و تجربه ای داره بگه
1 برو به صفحه ی : 
صهبا

نقش عوامل محیطی در سخن گفتن کودکان:
درست است که دیر به حرف افتادن کودکان ، تا حدودی امری ارثی قلمداد می شود ؛ اما نمی توان نقش عوامل محیطی و چگونگی برخورد والدین با کودکان را نادیده گرفت...

صحبت کردن با کودک ، مهم ترین گام در آموزش زبان به حساب می آید ؛ هر چند ممکن است برخی تصور کنند که صحبت کردن با کودکی که نمی تواند پاسخ آنان را بدهد فایده ای ندارد . مطالعات انجام شده نشان داده است که مادران به ویژه ، نقش بی نظیری در رشد کلامی فرزندان خود دارند .

متخصصان بر این باورند که در طول مرحله رشد سریع واژگان ، یعنی فاصله ی بین 12تا 18 ماهگی، فعالیت های کلامی در خانه ، می تواند بسیار تاثیرگذار باشد. فعالیت هایی مثل : خواندن شعر و سرود ، انجام بازی های تصوری ، خواندن کتاب برای طفل ، تعامل چهره به چهره با وی و ... . افراد بزرگسال ، با صحبت کردن شمرده ، بلندتر کردن صدای خود و همراه با مبالغه در ادای زیر و بم ها ، کار شنیدن و بازشناسی الگوهای کلامی را برای کودک راحت تر می کنند.

عوامل موثر در رشد زبان
عوامل متعددی وجود دارند که می توانند تاثیر مثبت یا منفی بر رشد زبان کودک داشته باشند . برخی از این عوامل درونی و برخی دیگر خارجی هستند که به اختصار توضیح می دهیم .

برخی از عوامل درونی موثر در رشد گویایی کودک عبارتند از :
شنوایی طبیعی ، دستگاه سالم گویایی ، حافظه شنوایی و فراخنای دقت، هوش کافی ، نداشتن بیماری مزمن، عدم وجود ضایعات عصبی و برخورداری از تعادل عاطفی .
به طور کلی می توان گفت که هرقدر میزان تشابه کودکان معاشر با یکدیگر ، بیشتر باشد، رشد کلامی آنان کم تر است

حال به سراغ عوامل بیرونی و محیطی کودک می رویم که می تواند او را در بهبود زبان آموزی و رشد سریع سخن گفتن یاری رساند :
وجود محبت ، پذیرش و امنیت، روابط سالم خانوادگی، ارائه آزادی به کودک و تشویق او به انجام فعالیت هایی در خور استعداد ، عدم ایجاد فشار برای یادگیری و انتظار پیشرفت متناسب با سن و استعداد ، انظباط و نظم و ترتیب پایدار ، وقت کافی، امکانات مناسب، تشویق به ابراز احساسات و عقاید شخصی ، محیط شوق برانگیز و تجربه های غنی و معیارها و عادت های سخن گفتن خوب در خانه .

در ادامه ی مقاله ، برخی از عوامل موثر بر تفاوت های موجود در رشد تکلم کودک را مورد بررسی قرار می دهیم :
جنسیت
پژوهش های مختلف نشان داده اند که رشد تکلم دختران ، سریع تر از پسران است و دختران به طور متوسط کمی پیش از پسران سخن گفتن را آغاز می کنند.

هوش
رشد تکلم کودک ، رابطه ی مستقیمی با میزان هوش وی دارد. مطالعات انجام شده ، رشد سریع تر تکلم و خزانه ی غنی واژگان را در کودکان تیزهوش نشان داده اند. اهمیت این امر به قدری است که می توان گفت همبستگی بین هوش کودکان و میزان رشد تکلم ایشان حتی بیشتر از همبستگی بین سن زمان و قدرت تکلم است.

کودکانی که با بزرگسالان معاشرند ، نسبت به گروه دیگر، از نظر رشد کلامی پیشرفته ترند و این پیشرفت را هم در تعداد واژگان و هم در ساختار کلامی خود نشان می دهند

سن معاشرین کودکان
بین میزان رشد گویایی کودکانی که با بزرگسالان معاشر هستند و آنان که بیشترین ارتباط را با همسالان خود دارند ، تفاوت دیده می شود . کودکانی که با بزرگسالان معاشرند ، نسبت به گروه دیگر، از نظر رشد کلامی پیشرفته ترند و این پیشرفت را هم در تعداد واژگان و هم در ساختار کلامی خود نشان می دهند.

کودکانی که بیشترین ارتباط را با هم سن و سال های خود دارند ، بیشتر به بازی می پردازند و کمتر از گفتگو استفاده می کنند. به طور کلی می توان گفت که هرقدر میزان تشابه کودکان معاشر با یکدیگر ، بیشتر باشد، رشد کلامی آنان کم تر است. این امر به ویژه در مورد کودکان دوقلوی همسان به وضوح بیشتر مشاهده شده است .

این گونه کودکان به دلیل تشابه بیشتر سنی ، جنسی ، عاطفی و روانی غالبا با یکدیگر بازی می کنند و حتی دست به ابداع کلمات رمزی می زنند که جز خودشان شخص دیگری متوجه معانی آن ها نمی شود و از این جهت است که معمولا گفته می شود رشد کلامی در این کودکان ، با تاخیر همراه است . صحبت کردن با بزرگسالان و خواندن کتاب برای آنان می تواند رشد تکلم را در ایشان افزایش دهد.

فرهنگ خانواده
کیفیت ارتباط های والدین با کودک ، میزان وقتی که به وی اختصاص می دهند و نوع سرگرمی هایی که خانواده برای صرف اوقات فراغت خود دارد نیز در رشد تکلم کودکان موثر است . بدیهی است که در خانواده هایی که کتاب، روزنامه، مجله و سایر ارتباط جمعی وجود دارد ، علاقه ی کودک به شنیدن، خواندن، گفتن و نوشتن بیشتر می شود و البته ، میزان سواد والدین، برادران و خواهران بزرگ تر نیز در این امر بی تاثیر نیست . وضعیت اقتصادی خانواده و امکاناتی که برای کودک مهیا می گردد نیز در سرعت سخن گفتن کودک موثر می باشد .




 
1 برو به صفحه ی : 
 

طبقه بندی محصولات

طبقه بندی صفحات

نماد الکترونیک

logo-samandehi
کانون پرورش فکری کودک و نوجوان
بروز رسانی

امروز : دوشنبه 10 مهر 1402
کل مطالب : 11049
نظرات : 451
تعداد اعضا : 8820
به روز شده : دوشنبه 10 مهر 1402
تولد کودک سرا : سه شنبه 10 مرداد 1391
نکات آموزنده

بهترین شیوه آموزش به کودک ، همراه شدن با او در درون داستانهای پند آموز است.
تبلیغات







تمامی حقوق متن ها، تصاویر، فایل ها و قالب سایت مربوط به سایت کودک سرا می باشد و استفاده از آن ها در سایت ها، وبلاگ ها و مجلات با ذکر منبع و لینک دادن به این سایت مجاز می باشد.
Allright Reserved By Koodak Sara © 2010 - 2021 Powered by Koodak Sara ™ Team
koodaksara.com/
جهت ارسال یک ساعته پکیج های آموزشی زبان کودکان و مجموعه کتاب ها ی کودک با تلفن 66761186 - 77180371 - 0936-3134351 تماس بگیرید.
با ما در ارتباط باشید :
koodaksara.org koodaksara.net koodaksara.com   کودکسرا.com
جهت ارتباط مستقیم با تلگرام کودک سرا از طریق شماره ی 09363134351 پیام بگذارید .

درگاه پشتیبانی شده برای کودک سرا درگاه پشتیبانی شده برای کودک سرا درگاه پشتیبانی شده برای کودک سرا درگاه پشتیبانی شده برای کودک سرا درگاه پشتیبانی شده برای کودک سرا درگاه پشتیبانی شده برای کودک سرا